Over Chefcheck.nl

Het viel ons op dat er geen plek was waar gemakkelijk te vinden was wat de beste keukenapparatuur is voor een bepaalde gebruikssituatie. Zodoende proberen de experts binnen Chefcheck.nl een duidelijk overzicht te maken van de beste keuzes voor spullen die je in de keuken nodig hebt. We bekijken en testen zowel de grote dingen zoals Amerikaanse koelkasten, als het kleinste keukengerei om bijvoorbeeld de beste eiersnijder te vinden.

Op Chefcheck vind je dus in overzichtelijke tabellen wat de beste keus voor jouw wensen en eisen zijn. Gemakkelijk het beste product vinden zonder zelf verscheidene en tijdrovende vergelijkingen te maken. Op Chefcheck.nl vind je gemakkelijk en snel wat je nodig hebt.

Verdienmodel van Chefcheck.nl

Op deze website zul je op verschillende plaatsen de mogelijkheid hebben om door te klikken naar een webshop die de aanbevolen producten daadwerkelijk verkoopt. Wanneer je als bezoeker op deze zogenoemde affiliate links klikt en vervolgens een product koopt op desbetreffende webshop, dan ontvangen wij een commissie van de webshop.

Deze commissie heeft geen invloed op onze keuze bij bepalen wat de beste producten zijn. Voor het bepalen wat de beste koop in een bepaalde categorie is kijken we naar de ervaringen van andere mensen die het desbetreffende product gekocht hebben. Daarnaast kijken onze experts naar de eigenschappen van het product om te bepalen welk product het meest geschikt voor welke gebruikersdoel.

Vragen en contact

Mocht je vragen hebben of om een andere reden contact met ons willen, dan kun je ons bereiken via het contactformulier op onze website. We staan open voor suggesties, feedback en vragen.